Cūkgaļas sautējums ar tomātiem

Cukgala ar tomatiem-2Visu vasaru gandrīz vai nodzīvoju uz dārzeņu diētas. Nespeciāli. Kaut kā tā sanāca. Šodien pirmo reizi uzvilku ziemas džemperi, manā mājā ir ienākusi ziema (25. septembrī), un priekš manis tas ir lielisks iemesls to nosvinēt ar gaļas sautējumu. Gaļas sautējumi ar saknēm ļoti piestāv ziemai. Šo ir ļoti vienkārši pagatavot uz pannas. Varbūt var pat nosaukt par gulašu. Pasniegt var ar rīsiem, griķiem, kartupeļiem. Ar pupiņām. Ar savām mīļākajām piedevām vai to, kas attiecīgajā brīdī mājās ir pieejams.

Jums vajadzēs:

– cūkgaļu, sagrieztu gulaša gabaliņos

– 1 bundžu tomātus savā sulā (var izmantot svaigos)

– 2-3 ķiploka daiviņas

– garšvielas – sāli, piparus, kaltētus pētersīļus, baziliku, timiānu, dilles, čilli piparu pārslas – to kas garšo un kas ir.

Pagatavošana:

1. Apcepiet cūkgaļu uz karstas pannas kamēr paliek zeltaina.

2. Pievienojiet garšvielas, ķiplokus un tomātus savā sulā.

3. Uz lēnas uzguns sautējiet kamēr gaļa mīksta. Apmēram 30 – 40 minūtes.

5. Pasniedziet ar savām mīļākajām piedevām. Ja ir svaigi zaļumi, pasniedzot pārkaisiet ar zaļumiem.

Ļoti vienkārši un ļoti garšīgi. Lai jums labi garšo!

Cukgala ar tomatiem

Šis ieraksts tika publicēts Cūkgaļa, Pamatēdieni ar birkām , , . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s