Skābeņu salāti ar tītara aknām

skabenu salati ar aknamUzreiz komplektā skābeņu salātiem ar fetas sieru dodu skābeņu salātus ar tītara akniņām. Ēdam skābenes, kamēr ir.

Šī receptīte mazliet advancētāka, jo vispirms jāapcep tītara aknas. Bet aknas cepas ļoti ātri. Tātad, no vienas puses, no otras – apmēram 10 – 15 minūtes kopumā. Sāls, pipari. Nevajag pārcept, lai nepārkalst. Gatavību pārbauda iegriežot ar nazi. Lai nav sarkans vidiņš.

Un tad atkal: skābenes + svaigi tomāti + svaigi gurķi + ceptās akniņas + sāls, pipari + extra virgin olīveļļa.

Lai labi garšo!!!

Tagad jaunumiem var sekot arī Feisbukā http://www.facebook.com/KristinesGarsigoEdienuReceptes

un draugos http://www.draugiem.lv/kristinesreceptes/

Šis ieraksts tika publicēts Salāti ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

2 Responses to Skābeņu salāti ar tītara aknām

  1. Shefpavaars Fintiks saka:

    Kur logika?Tomaati jau dod skaabumu,prieksh kam veel skabenes?…vai otraadaak.Bezsakars kaut kaads

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s